Sodan voittaminen
Kevin Alfred Strom

American Dissident Voices -lähetys 2.4.2005


Tämän viikon ohjelmassa keskustelemme äskettäisistä Google Newsin NationalVanguard.org -sivujen sensurointiyrityksistä sekä Alliancen opiskelijoiden lähestymisestä, heihin New Jerseyssä korkea-arvoisen osavaltion viranomaisen taholta kohdistuneen hyökkäyksen jälkimainingeissa.
Juutalainen sota on käynnissä ympärillämme; se on käynnissä kahdella rintamalla ja sen uhrit ovat lukuisat. Se on sota valkoisia vastaan, sota kaltaistemme selviytymistä vastaan tällä planeetalla - ja se on myös sota jokaista kansaa vastaan, joka haluaa itsenäisen valtion, joka on vapaa internationalistien ja sionistien valvonnasta ja kontrollista. Aseilla käytävän sodan lisäksi – sodan, jossa meidän oletetaan maksavan miljardeja dollareita tuhlattavaksi ja tuhansien nuortemme tulevan teurastetuksi – on käynnissä toinen sota globaalilla tasolla: Sota vapautta ja ajatuksenvapautta vastaan, sota, jota eivät käy sotilaat, jossa ei käytetä luoteja ja pommeja, vaan jota käyvät mediaoligarkit – joista lähes kaikki ovat juutalaisia – jota käyvät hallitusten palkkaamat sensuroijat vääristellyillä uutisilla sekä kiinnostavilla ja addiktoivilla – mutta vääristyneillä, sairailla ja kulttuuria tuhoavilla – viihdeohjelmilla. Ja jokaisella rintamalla valkoiset aktivistit, mukaan luettuna National Alliancen aktivistit, taistelevat vastaan kaikkein voimakkaimmilla ihmisen tuntemilla aseilla: Totuudella ja rakkaudella omia kohtaan.

Puhuin viime viikolla Lähi-idän laajenevasta aseellisesta sodasta. Jatkuvasti kasaantuu yhä enemmän todisteita, että Bushia kontrolloivat juutalaiset naruistavetelijät ovat epätoivoisia järjestääkseen väkivaltaisen "hallinnon vaihtamisen" jokaisessa valtiossa, joka uhkaa Israelin hegemoniaa ja kykyä vallata ja tuhota jokaisen haluamansa valtion Lähi-idässä. Seuraavina heidän tappolistallaan ovat Iran ja Syyria. Yksi keino, jolla me saamme sanan kuuluviin tästä juutalaisen ylivallan tavoittelijoiden vaarallisesta agendasta, on internet ja pääasiassa NationalVanguard.org. Äskettäin NationalVanguard.org tunnistettiin viralliseksi uutislähteeksi Google Newsin mukaan – ja juutalaisen ylivallan tavoittelijat kävivät vainoharhaisiksi pelossaan, että miljoonat lukijat tulisivat tietoisiksi heidän rikoksistaan ja agendastaan.

Siitä ei ole kovinkaan pitkä aika kun päivittäin päivitettävän uutis- ja kommenttisivumme NationalVanguard.orgin lukija teki jotain, mitä tuhannet muut hyödyllisten uutissivujen lukijat ovat tehneet: Hän kirjoitti hakusivu Googlen ylläpidolle ja vaati, että National Vanguard lisättäisiin Googlen hyvin hyödylliseen uutisindeksilistaan news.google.comiin.

Nationalvanguard.org on aina ollut sisällytettynä Googlen verkkosivulistaan, aivan kuten lähes jokainen sivu maailmassa. Mutta news.google.com-uutisindeksilista on hyvin erilainen verrattuna heidän pääsivun indeksilistaansa. Se tuo esille minuutilleen ajantasaisen katsauksen todellisiin uutissivuihin, kuten CNN:n, Fox Newsin, Pravda.ru:n ja Jihadunspun.comin uutisia. Listalla on radikaalien islamilaisten uutissivuja kuten Jihad Unspun ja jopa merkityksettömiä vasemmistolaisia uutissivuja kuten Infoshop.org. Ainoa edellytys on, että sivu itse asiassa tarjoaa todellisia uutisia, joita ei ole tarjolla muualla, ja jotka voisivat olla hyödyllisiä Google Newsin lukijoille.

Lukija voi syöttää hakutermejä ja katsoa, mitä uutissivut kertovat jostain tietystä aiheesta muutaman viime päivän ajalta (aina muutaman minuutin vanhoihin uutisiin, sillä sivua päivitetään satoja kertoja päivässä), ilman miljoonia hidastavia hakutuloksia vanhoilta staattisilta verkkosivuilta. Google Newsin lukijat voivat jopa pyytää hakutulosta vastaavien uutisten kääntämistä heille reaaliajassa – jos haluat lukea kaikki uutiset, jotka sisältävät termit "National Alliance", saat ne kaikki halutessasi sähköpostilaatikkoosi – mutta varaudu laatikkosi nopeaan täyttymiseen.

Kuten kerroin, yksi NationalVanguard.orgin lukija kirjoitti Googlelle helmikuussa ja pyysi ystävällisesti heitä lisäämään sivumme heidän yli 4000 uutislähteen listaansa. Ja muutaman viikon kuluttua he tekivätkin niin ja kirjoittivat takaisin:

"Kiitos jälleen viestistäsi. Pahoittelemme viivästynyttä vastaustamme. Me olemme tarkastaneet www.nationalvanguard.org -sivut ja lisäämme ne Google Newsiin lähitulevaisuudessa. Voit lukea tämän sivun artikkeleita Google Newsilta neljän–kuuden viikon sisällä. Kiittäen, Google Team."

Kun sivumme lisättiin, kaikki ihmiset, jotka kirjoittivat hakusanoja asioista, joita me käsittelemme National Vanguardilla, alkoivat saada meidän uutisiamme New York Timesin tai Fox Newsin uutisten rinnalla. Ja niin asian tulisikin olla. Mutta juuri täsmälleen sen juutalaiset ylivallantavoittelijat ja muut valkoistenvastaiset vihaajat haluavat estää hinnalla millä hyvänsä. Valkoistenvastaiset kiihkoilijat, joilla on Google Newsin sähköposti-ilmoitukset asetettu lähettämään heille kaikki uutiset, jotka mainitsevat National Vanguardin tai National Alliancen tai jopa sanat "White people" ["valkoiset ihmiset", suom. huom.], alkoivat saada meidän uutisiamme. Olen varma, että heidän verenpaineensa kohosi enemmän kuin silloin, kun ADL jäi kiinni varastetuista poliisitiedostoista tai kun Larry Franklin/AIPAC -tutkimukset tulivat julki.

Välittömästi alkoivat puhelinsoitot ja sähköpostit tulvia Googlelle – ja olen varma, että vilpitön päätoimittaja, joka analysoi sivumme ja totesi siellä olevan merkityksellisiä alkuperäisiä uutisia ammattimaiseen tapaan kirjoitettuina, joutui kokemaan paljon kuumotusta poliittisemmilta, tai pitäisikö sanoa "etnisesti huomaavaisemmilta" esimiehiltään, jotka saattavat itse olla juutalaisia ylivallantavoittelijoita. Ja valkoistenvastaiset verkkosivut kirjaimellisesti paloivat "tyrmistyksestä".

Yksi monista sellaisista sivuista oli hämäävästi nimetty HonestReporting.com, joka organisoi motivoituneiden juutalaisten joukkoja tutkimaan Internetiä ja paikallisia sanomalehtiä ja joka on täysin keskittynyt sen varmistamiseen, ettei Israelin kritisointi lehdistössä jää rankaisematta (HonestReporting.com on muuten vielä Google Newsin indeksointilistalla). He kirjoittivat viime viikolla harhaanjohtavasti otsikoidussa "Natsit uutisissa" -artikkelissaan:

"Google News on päättänyt lisätä uusnatsien National Vanguard -sivun uutissivujen listalleen. National Vanguard on rujo 'White Pride' -organisaatio, jonka otsikko tämänhetkisessä pääartikkelissa selvästi erottelee juutalaiset ja 'valkoiset'".

Sitten he lainaavat National Vanguardia:

"Tänään Las Vegasin National Alliancen 'Lopettakaa maahanmuutto' -mainostaulu palasi esille Las Vegasissa kolmannen kerran juutalaisten painostuksen, uhkausten ja valkoisten tällä kertaa voittaman oikeustaistelun jälkeen..."

Sen jälkeen HonestReporting.com kirjoitti:

"Me kuitenkin kyseenalaistamme Googlen päätöksen sisällyttää nämä sivut vaikutusvaltaiselle virallisten uutislähteiden listalleen."
http://tinyurl.com/43zb3

Muutama päivä juutalaisten painostuksen jälkeen Google taipui, poistaen NationalVanguard.org -sivut uutisindeksilistaltaan ja Googlen tiedottaja Steven Langdon sanoi: "Google News ei salli vihasisältöä. Jos meidän tietoomme tulee materiaalia, joka sisältää vihaa, me poistamme sen".

Jopa The Media Institute -järjestön varapuheenjohtaja Richard T. Kaplar päätti antaa oman kommenttinsa National Vanguardin aiheesta sanoen:

"Google tekee toimitukselliset valinnat kenen se antaa julkaista ja kenen ei. Uutisorganisaatioilla on toimituksellinen päätäntävalta, mitä ne julkaisevat ja mitä eivät. Kukaan ei voi pakottaa heitä julkaisemaan jotain, jos heitä ei huvita tehdä niin".

Kaplar unohti mainita, että Google News päätti indeksoida National Vanguardin ennen kuin painostuskampanja alkoi. http://tinyurl.com/5kyp4

Googlen tarkkailijat Google Blogoscoped -sivuilla, vaikkakin valheellisesti kutsuen sivujamme "vihasivuiksi", ottivat tasapainoisemman lähestymistavan keskusteluun sanoen, että vaikka aiheessa ei ollut kyse selvästä sananvapausaiheesta – koska Google News ei ole velvoitettu julkaisemaan mitään tai edes olemaan olemassa – National Vanguardin poissulkeminen alentaa uutisindeksointilistan hyödyllisyyttä:

"Mutta heikentääkö vihasivujen poissulkeminen Google Newsin kykyä tuoda saataville erilaisia uutislähteitä? Kyllä se heikentää. Mitä radikaalimpi sivu, sitä enemmän se antaa vertailtavaa valtavirran uutisten kanssa".
http://tinyurl.com/3r38e

Mutta poistamalla meidät Google News rikkoo omia ilmoittamiaan periaatteita, joihin kuuluu listata kaikki hyödylliset uutissivut riippumatta poliittisista mielipiteistä tai näkökulmista. He julistavat ylpeästi "About"-sivullaan:

"Jos meiltä puuttuu julkaisija, jolta meidän tulisi uudelleenjulkaista, lähettäkää ideanne meille. Vaikka emme voi taata, että tartumme suositukseenne ... lupaamme tutkia kaikki ehdotukset, jotka saamme riippumatta poliittisesta näkökulmasta tai ideologiasta".

Vaikuttaa siltä, että melko monet henkilöt ovat samaa mieltä kanssamme, aivan kuten voit nähdä sivuiltamme tai erilaisilta verkkoon keskittyneiltä keskustelupalstoilta:
http://tinyurl.com/4bdvs

Robert Moore kirjoitti:

"Nationalvanguard.org ei ole yhtään puolueellisempi kuin mikään muistakaan uutislähteistä joita olen nähnyt, vaikka heidän puolueellisuutensa on erilaisesta näkökulmasta ja sellainen, jota harvoin (jos koskaan) nähdään valtavirran mediassa. Pidin todella paljon artikkelista (ilmeisesti samalta henkilöltä joka pyörittää sivuja), jonka otsikko oli 'Kuka hallitsee Amerikkaa?'"

Mark Neufeldt kirjoitti:

"National Vanguardin täytyy todella saavuttaa vaikutusta kohdatakseen tällaista ylireagointia. Tämä on juuri sellaista ylireagointia, joka saa ihmiset uteliaiksi ja toivottavasti ravistelemaan itsensä irti ajatusherroiksi itsensä nimittäneiden otteesta."

Toinen kirjoittaja sanoi:

"Mitä tapahtui vapaalle sanalle? Nationalvanguard.org on nähdäkseni aivan yhtä legitiimi kuin Fox News. Jos et pidä siitä, älä lue sitä. Niin yksinkertaista se on."

Rob Wostal kirjoitti:

"Luettuani tämän blogin ja katsottuani National Vanguardin minun on kysyttävä, miksi rodullinen ylpeys sallitaan kaikille muille paitsi valkoisille? Se on pirun hyvä kysymys. Tämän vuoksi uskon liittäväni National Vanguardin suosikit-listalleni. Siellä oli myös hyvä artikkeli siitä tosiseikasta, että New York Times on tehnyt virallisen päätöksen kysymyksessä, onko rotu todellista vai ei. Kaikki yliopiston professorini sanoivat: 'Rotu on sosiaalinen konstruktio, jolla ei ole biologista perustaa', mutta on selvinnyt, että Stanfordin lääketieteellinen on selvittänyt, että rodulle on olemassa biologinen perusta..."

Joe Carlson kirjoitti:

"Olen enemmän huolissani uutispalvelujen sensuroinnista, riippumatta siitä ovatko vai eivätkö ne ole jotain sellaista mitä haluan lukea, kuin olen loukattu mauttomista tai kauhistuttavista filosofisista taustoista niille uutispalveluille. Uskon, että ratkaisu tai vastaus pahaan puheeseen tai uutisiin, on enemmän puhetta, enemmän uutisia, enemmän näkökulmia. Stalinin aikana oli kuolemanrangaistus antisemitismistä; haluammeko todella kulkea samaa tietä?"

Andrew Reilly kirjoitti:

"Luen valtavirran artikkeleita, jotka on otettu AP:lta, Reutersilta, UPI:lta ja vastaavilta. Sitten menen National Vanguardille ja luen heidän kantansa johonkin asiaan. Se on melko hauskaa ja vahvistaa heidän pointtinsa kontrolloidusta mediasta. Yhdyn Markin viestiin. National Vanguardin täytyy saavuttaa jonkinlaista edistystä saadakseen osakseen näin vihaista vastarintaa".

Tim Pyne kirjoittaa:

"Ajattelin juuri sanoa, että Googlen päätös pelkurimaisesti poistaa 'vihasivut' news.google.comilta on täysin vapaan tiedonvälityksen ja vapaan keskustelun ideaa vastaan. Kuka on se, joka päättää, mitkä uutiset ovat 'vihaa'? Onko mikään niin haluavien sensuroijiemme ulottumattomissa...?"
http://tinyurl.com/4bdvs

Joten siinä se on. Kun vilpittömät agentit FBI:ssä tutkivat AIPAC:ia, vastustaen Chertoffia ja juutalaisia ylivallantavoittelijoita, niin on myös sellaisille suurille yhtiöille työskenteleviä vilpittömiä toimittajia – toimittajia, jotka ovat halukkaita puolustamaan periaatetta vapaista ja puolueettomista uutisista. Ja vihdoin edes yksi sellainen toimittaja antoi meille ja meidän kirjoittajillemme ja toimittajillemme reilun mahdollisuuden. Ehdotan, että kaikki, jotka kuulevat tämän lähetyksen, kirjoittavat kohteliaan kirjeen Google Newsille siitä hyvästä – ja lisäksi kertoen, mitä mieltä olette heidän taipumisestaan juutalaisten painostuksen alla. Yksinkertaisesti, lähettäkää sivistynyt sähköposti osoitteeseen suggestions@google.com ja antakaa heidän tietää kantanne.

-----

Koululaiset New Jerseyssä kohtasivat rotusodan valkoisia vastaan viime kuussa, kun korkea-arvoinen osavaltion viranomainen ojensi lähes täysin valkoisen yleisön lapsia yli tunnin paikallisella koululla, yrittäen istuttaa syyllisyyden tunteen heihin pelkästään sen vuoksi, että he olivat syntyneet valkoisiksi. Tässä tapauksessa kaikki valkoiset eivät painaneet päätään alas, kuten raporttimme New Jerseyn National Alliancelta kertoo:

"Maanantaina 7.3.2005 Regena L. Thomas puhui oppilaille Haddonsfieldin Paul VI -lukiossa osana seremoniaa, jossa koululle myönnettiin pieni 'Martin Luther King -komission' apuraha.

Oppilaille kerrottiin, että Thomas pitäisi puheen 'kiusaamisesta'. Oppilaat eivät olleet valmistautuneet siihen, mitä Thomas oli heille varannut. Hän käytti arviolta kaksi tuntia herjaten hyökkäävästi valkoisia oppilaita. Hän syytti kaikkia valkoisia oppilaita 'rasisteiksi' ja sanoi, että he ovat typeriä ja välinpitämättömiä.

Oppilaat olivat yllättyneitä, eivätkä tienneet, mistä nämä palkatun valtion viranomaisen hyökkäykset ja loukkaukset johtuivat, sillä koulussa ei ole ollut rodullisia välikohtauksia. Thomas meni jopa niin pitkälle, että käytti rujoa ja uhkaavaa gangsta–tyylin kieltä, väittäen, että jos hänen poikansa olisi ollut siellä, hän olisi 'niitannut heidät'.

Yhdessä kokouksen vaiheessa Thomas huusi niin äänekkäästi mikrofoniin, että yksi kovaäänisistä meni rikki ja jouduttiin vaihtamaan toiseen. Jotkut oppilaat tunsivat olevansa fyysisesti Thomasin uhkaamia, kun hän heilui vihaisesti edestakaisin luentonsa aikana, itseasiassa huutaen joidenkin eturivissä istuneiden oppilaiden kasvoja vasten.

Hyökkäykset valkoisia oppilaita kohtaan olivat niin vakavia, että suuri osa henkilökunnasta ja oppilaista nousi ylös ja käveli ulos Thomasin puheen aikana. Seuraavalla viikolla oppilaat suunnittelivat joukkopoistumista protestiksi hänen kieltäydyttyä pyytämästä anteeksi, mutta koulun hallinto esti suunnitelman lukitsemalla oppilaat koulun sisälle. Oppilaat kierrättivät protestilehtisiä, joissa oli ruksi piirrettynä Thomasin kuvan yli.

Monet huolestuneet vanhemmat soittivat ja valittivat koululle tapauksesta sekä kysyivät, miksi koulun hallinto salli tämän. Jotkut koulun edustajat yrittivät peitellä tapahtuman todellista luonnetta, mutta oppilaat, joista monet olivat silminnäkijöitä, varmistivat, että totuus tuli julki.

Thomas toi rodullisia jännitteitä kouluun, jossa niitä ei aiemmin ollut. Vanhemmat ja oppilaat ovat kirjoittaneet kirjeitä kuvernööri Richard J. Codylle, jotta hän tietäisi, mitä hänen alaisensa on tehnyt ja jotta selviäisi hänen olevan sopimaton hoitamaan virkaansa. Kuvernöörin toimistosta ei ole vielä tullut vastausta.

Lopuksi monien soitettua paikalliselle medialle asiaan on kohdistettu hyvin vähäistä huomiota yhdessä paikallisessa uutisohjelmassa, joka oli surullisen lyhyt paljastaessaan oppilaisiin kohdistuneen hyökkäyksen valkoistenvastaisen luonteen.

Hyökkäyksen tarkoituksena oli loukata heitä rodullisesti ja iskostaa heihin syvällinen tunne syyllisyydestä pelkästään valkoiseksi syntymisen vuoksi.

Paul VI -lukion valkoiset oppilaat ovat saaneet hyvin tärkeän opetuksen: Monikulttuurisessa, monirotuisessa yhteiskunnassamme valkoisilla ei ole oikeutta oikaisuille, jos heitä kohdellaan väärin. Puolueellinen media ja mediasta riippuvaiset poliitikot ja paikallisviranomaiset tulevat lähes aina asettumaan valkoisia vastaan.

Mutta vielä on toivoa.

On järjestö, joka työskentelee valkoisten pitkäntähtäimen etujen puolesta: National Alliance. Me rakennamme uutta mediaa ja uutta yhteisöä varmistaaksemme, että valkoiset lapset ja perheet saavat kunnollisen tulevaisuuden. Liity meihin tänään."

Ja National Alliance on juuri siellä pohjoisessa New Jerseyssä, tapaamassa ja opettamassa alueen asukkaita, joille on juuri hierottu monikulttuurista vihaa vasten kasvoja. Me olemme siellä selittämässä, miksi järjestelmä ja media ovat heitä vastaan, ja mitä heidän täytyy tehdä saadakseen uudelleen vapauden. Me olemme siellä jakelemassa tämän raportin tekstiä painetussa muodossa lehtisinä – joita New Jerseyn ja New Yorkin lähialueiden kuuntelijat voivat ladata ja jakaa omin päin. http://www.nationalvanguard.org/jersey.pdf

Ja National Alliancen aktivistit kaikkialla Yhdysvalloissa jakavat Yellow Ribbon -kampanjan lehtisiä koko tämän kuun. [ http://www.nationalvanguard.org/yellow.pdf ] Me levitämme sanaa Irakin sodan epäilyttävästä alkuperästä ja vaarasta sodan laajentamiseksi Syyriaa ja Irania vastaan. Maamme tulevaisuus on vaarassa ja me teemme totuuden tunnetuksi huolimatta vaikeuksista. Juutalaisten sensuroijien rikokset, juutalaiset sodanlietsojat ja juutalaiset ylivaltavihaajat paljastetaan. Me saamme totuuden väellemme, Googlella tai ilman. Me olemme verkossa ja me olemme kaduillanne – ja me tulemme pelastamaan kansakuntamme, rotumme ja sivilisaatiomme. Lastemme elämä riippuu meistä.


National Vanguard -lehden tammi-helmikuun 2005 numero, joka on jo 125. numeromme, on nyt saatavilla National Vanguard Booksilta.

Lehden tukkupakkaukset -- 20 kappaletta tai enemmän -- ovat myös saatavilla aina hintaan, joka on 50 prosenttia pois normaalihinnasta. Monet jäsenistämme ja tukijoistamme myyvät näitä kirpputoreilla, kulttuuritapahtumissa ja melkoinen joukko jopa levitää niitä säännöllisesti lehtikioskeihin minimaalisella voitolla. National Vanguard -lehti on korkeinta laatua oleva julkaisu sanan jokaisessa merkityksessä, lehti, jota voit ylpeästi näyttää ystävillesi ja yhteistyökumppaneillesi. Tämä numero sisältää seuraavat tärkeät osat:

Kuinka voit auttaa: Kevin Alfred Stromin pääkirjoitus: National Vanguard syntyy yhteistyöllä ja jokainen lukija voi auttaa meitä menestymään merkittävällä tavalla.

Hyökkäys taidetta ja kauneutta vastaan: Josiah Nott katsoo niitä biologisia ja kulttuurillisia syitä, jotka saavat juutalaiset taipuvaisiksi työskentelemään kauneutta vastaan ja vastustamaan kaikkia kauneuden ilmenemismuotoja, kuten me ne näemme, Lännen taiteessa.

Kylttimies: Ben Parkerin fiktiivinen katsaus mieheen, joka muutti maailmaa, vaikka hänellä ei näyttänyt olevan mitään. "Näyttänyt" on tärkeä sana tässä tapauksessa.

Tilanne kuolettava, mutta ei vakava: Kolumnisti ja sanaseppo Bob Whitaker "'Homo-avioliiton' laillisesta taustasta"; "Pikkutyrannit", katsaus siihen kuinka kanadalaisesta ja amerikkalaisesta yhteiskunnasta voi tulla kirjojapolttava sekä vankeudesta ilman syytteitä tulla todellisuutta; ja "Molemmat puolet yhtä kuin yksi puoli", jossa hän vertaa kommunistien valevaaleja amerikkalaisiin valevaaleihin.

Revilo P. Oliverin jälkikirjoitukset: "Pään hinnassa" professori Revilo P. Oliver katsoo akateemisissa piireissä vallitsevan korruption hirvittävään tapaukseen -- korruptioon, joka on johtanut tuhansien amerikkalaisten kuolemaan ja pyhän luottamuksen pettämiseen.

Holokaustin muistaminen, osa II: Irmin Vinsonin tarkka analyysi sekulaarisesta, juutalaisen etnosentrismin ajamasta uskonnosta, joka kasvaa "holokaustin" ympärille. Tämä on täsmällisin käsittely aiheesta.

Ja paljon muuta!

Voit tehdä tilauksen tai ostaa yksittäisiä numeroita tai tukkupakkauksia National Vanguard -lehdestä tässä url:ssä: http://www.natvan.com/national-vanguard/125/index.html

tai kirjoittamalla osoitteeseen:

National Vanguard Books
Box 330
Hillsboro WV 24946
USA

Tilaushinnat ovat $22 Yhdysvaltoihin, $30 Kanadaan ja $40 muualle maailmaan.

Ensi viikkoon, tässä on Kevin Alfred Strom muistuttamassa teitä, että jatkatte vapaa-ajatteluanne.[Main Page | Whats New | Who Rules America | Catalog ]

© 2005 National Alliance, P.O. Box 90, Dept. W, Hillsboro, WV 24946